De groothandel voor de opticien - Tel +31(0)320 247104 Gratis verzending binnen Nederland - Tel +31(0)320 247104
De groothandel voor de opticien Tel +31(0)320 247104 Gratis verzending binnen Nederland Tel +31(0)320 247104
  • Ofar, Optical Quality

    Ofar, Optical Quality

    Al 80 jaar een begrip in de optiekbranche
HomeWie is Ofar

Onze historie

Ofar B.V. is al 80 jaar een begrip in de optiekbranche. Ofar, ooit begonnen als eenmansbedrijf, is onder leiding van de huidige directeur, Arthur van der Leden, uitgegroeid tot een dynamisch internationaal bedrijf met meer dan 20 medewerkers. Ons bedrijf, dat sinds 1978 gevestigd is op het industrieterrein Oostervaart te Lelystad, heeft in 2015 een metamorfose ondergaan. Om ruimte te bieden aan de meer dan 10000 producten in ons assortiment is er een groot nieuw magazijn aan het bestaande pand gebouw.

x
Kennis en expertise
Optical Quality is ons motto en kwaliteit leveren wij in alle opzichten. Door onze kwalitatief hoogwaardige producten en servicegerichte medewerkers hebben wij een trouwe en groeiende klantenkring. Bij Ofar geloven wij in langdurige relaties, zowel met onze klanten als met de medewerkers. Met een gediplomeerd opticien als directeur en vertegenwoordiger en collega’s met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij een enorme hoeveelheid vakkennis in huis.
Ofar - kennis en expertise
Het uitgebreide Ofar assortiment
Ofar is van alle markten thuis. Wat ooit begon met de verkoop van briletuis en brilonderdelen, is uitgegroeid tot een uitgebreid en uiteenlopend aanbod van meer dan 10.000 uit voorraad leverbare artikelen. Het werkplaats assortiment omvat onder andere brilonderdelen, verbruiksmaterialen, gereedschappen, machines en gespecialiseerde refractie apparatuur. Tevens heeft u bij Ofar een ruime keuze in service producten zoals briletuis, brildoekjes, lenscleaners. Ook voor modieuze brillen en brilaccessoires kunt u bij Ofar terecht.
In-house ontwikkeling
Ofar heeft alles in huis voor het ontwikkelen van kwaliteitsproducten. Nauwe contacten met onze fabrikanten en jaren aan ervaring stellen ons in staat om alle stappen van het productieproces te beheren. Van ontwerp, ontwikkeling en productie, tot aan verpakking en levering van onze modieuze leesbrillen, zonnebrillen en overzetbrillen, gespecialiseerde apparatuur, gereedschappen en hulpmiddelen voor op de werkvloer. Daarnaast hebben wij de kennis en expertise in huis om voor u op maat gemaakte service artikelen te ontwikkelen. Customize etuis, brildoekjes, lenscleaner flesjes en papieren tasje en voorzie ze van uw eigen huisstijl en logo.
Ofar - In-house ontwikkeling
Oog voor het milieu
Ofar helpt het klimaat te beschermen door gebruik te maken van fotovoltaïsche zonne-energie. Bij deze vorm van zonne-energie wordt zonlicht omgezet in elektriciteit. Hier wordt gebruik gemaakt van een soort glazen platen die elektriciteit produceren wanneer er licht op valt. Bij het opwekken van elektriciteit in een zonnepaneel komen geen milieuvervuilende stoffen of broeikasgassen vrij. Met 130 zonnepanelen en een totaalvermogen van 30550wp kan Ofar voor 100% voorzien in haar eigen elektriciteitsbehoefte. Ofar laat zien dat het kan en hoopt hiermee een voorbeeldfunctie te vervullen voor andere bedrijven.
© Ofar B.V. - Optical Quality | 2006 - 2020