De groothandel voor de opticien | +31(0)320 247104 Gratis verzending binnen Nederland* | +31(0)320 247104
De groothandel voor de opticien | +31(0)320 247104 Gratis verzending binnen Nederland* | +31(0)320 247104
NL
EN
FR
DE
HomeNieuws  Veilig autorijden tijdens donkere dagen met een nachtbril
loading
03/09/2020
Veilig autorijden tijdens donkere dagen met een nachtbril
Veilig autorijden tijdens donkere dagen met een nachtbril
Overzet nachtbril FitOfar

Het najaar nadert en dat betekent donkere dagen en slechtere weersomstandigheden. Veel mensen vinden het niet prettig om auto te rijden in het donker en hebben last van nachtblindheid. Een nachtbril is ideaal voor het veiliger autorijden bij regen, mist en schemering. Wij hebben high contrastbrillen van art&jack, voorhangers en overzet high contrastbrillen van FitOfar.

Wat is een nachtbril en/of high contrastbril?
Een high contrastbril heeft gele glazen, deze zorgen ’s avonds of bij slechte weersomstandigheden voor een contrastrijker zicht. Een high contrastbril filtert blauw licht en zorgt ervoor dat men minder snel verblind wordt door koplampen, dat wegmarkeringen beter zichtbaar zijn en afstanden makkelijker in te schatten. Hierdoor raken de ogen minder snel vermoeid. Onze high contrastbrillen zijn voor dames en heren.

Heeft uw klant een bril op sterkte? Dan is FitOfar aan te raden. Met een FitOfar overzet nachtbril zetten zij een bril op sterkte, in een handomdraai, om naar een nachtbril op sterkte. Of uw klant nu een nachtbril met polariserende glazen wil of zonder; bij FitOfar vindt u wat u nodig heeft voor uw klanten.

De high contrast brillen van het merk art&jack zijn zonder sterkte en zijn verkrijgbaar in tijdloze monturen van hoge kwaliteit en met goede pasvorm zoals u gewend bent van art&jack!

Welke nachtbril is het beste? Al onze high contrastbrillen zijn van uitstekende kwaliteit; welke het beste past bij uw klant is een kwestie van smaak en van zijn/haar wensen!

x
 
Voer een gebruikersnaam in
Voer uw wachtwoord in a.u.b.
Voer uw e-mailadres in a.u.b.
Voer de naam van de contactpersoon in
Hulp nodig?
DEAL!
×sluiten
×sluiten
Telefoon nummer
+31(0)320 247104
Openingstijden
Mon - Fri: 09:00 - 17:30 uur
Sat - Sun: Gesloten
×sluiten
×sluiten