De groothandel voor de opticien | +31(0)320 247104 Gratis verzending binnen Nederland* | +31(0)320 247104
De groothandel voor de opticien | +31(0)320 247104 Gratis verzending binnen Nederland* | +31(0)320 247104
NL
EN
FR
DE
HomeWie is Ofar

Wij zijn Ofar

Ofar is al 85 jaar een begrip in de optiekbranche. Ofar is onder leiding van de directeur, Jackeline van der Leden uitgegroeid tot een dynamisch internationaal bedrijf met meer dan 20 medewerkers. Ons bedrijf is sinds 1978 gevestigd te Lelystad.

Kennis en expertiseOptical Quality is ons motto en kwaliteit leveren wij in alle opzichten. Door onze kwalitatief hoogwaardige producten en servicegerichte medewerkers hebben wij een trouwe en groeiende klantenkring. Bij Ofar geloven wij in langdurige relaties, zowel met onze klanten als met de medewerkers. Ofar heeft een enorme hoeveelheid kennis in huis met een gediplomeerde opticien en collega's met jarenlange ervaring.

Ofar-magazijn

Het uitgebreide Ofar assortiment

Ofar is van alle markten thuis. Wat ooit begon met de verkoop van briletuis en brilonderdelen, is uitgegroeid tot een uitgebreid en uiteenlopend aanbod van meer dan 10.000 uit voorraad leverbare artikelen. Het werkplaats assortiment omvat onder andere brilonderdelen, verbruiksmaterialen, gereedschappen, machines en specialistische refractie apparatuur. Tevens heeft u bij Ofar een ruime keuze in service producten zoals briletuis, brildoekjes en lenscleaners. Natuurlijk kunt u bij Ofar terecht voor modieuze zonnebrillen, overzetzonnebrillen, zonneclips, leesbrillen en brilaccessoires.

In-house ontwikkeling

Ofar heeft alles in huis voor het ontwikkelen van kwaliteitsproducten. Nauwe contacten met onze fabrikanten en jaren aan ervaring stellen ons in staat om alle stappen van het productieproces te beheren. Van ontwerp, ontwikkeling en productie, tot aan verpakking en levering van onze modieuze leesbrillen, zonnebrillen en overzetbrillen, specialistische apparatuur, gereedschappen en hulpmiddelen voor op de werkvloer. Daarnaast hebben wij de kennis en expertise in huis om voor u op maat gemaakte service artikelen te ontwikkelen, zoals customized etuis, brildoekjes, lenscleaner flesjes en papieren tasjes voorzien van uw eigen huisstijl en logo.

x
 
Voer een gebruikersnaam in
Voer uw wachtwoord in a.u.b.
Voer uw e-mailadres in a.u.b.
Voer de naam van de contactpersoon in
Hulp nodig?
×sluiten
×sluiten
Telefoon nummer
+31(0)320 247104
Openingstijden
Mon - Fri: 09:00 - 17:30 uur
Sat - Sun: Gesloten
×sluiten
×sluiten