De groothandel voor de opticien | +31(0)320 247104 Gratis verzending binnen Nederland* | +31(0)320 247104
De groothandel voor de opticien | +31(0)320 247104 Gratis verzending binnen Nederland* | +31(0)320 247104
NL
EN
FR
DE
HomeNieuws  Nieuw: de X-collection van art&jack
loading
03/12/2020
Nieuw: de X-collection van art&jack
Nieuw: de X-collection van art&jack

In januari 2021 is het zover: onze nieuwe art&jack zonnebrillen, de X-collection, gaan dan online. We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan deze nieuwe lijn en kunnen niet wachten om deze te delen. Wij zijn mega trots op deze mooie zonnebrillen!

2020 hebben wij besteed aan het ontwikkelen van onze nieuwe lijn art&jack zonnebrillen en wat zijn wij trots op het resultaat. De nieuwe collectie bestaat uit modern klassieke modellen voor dames én heren; het merendeel van de lijn is namelijk uniseks!

Voor de mensen die nog niet bekend zijn met ons merk: wij, Arthur & Jackeline, zijn de art&jack in art&jack. Opgegroeid, als broer en zus, in de optiekwereld. Onze grootste droom was een eigen zonnebrillenmerk uitbrengen waarin kwaliteit en stijl hand in hand gaat. Zonnebrillen die iedereen passen en staan! Vijf jaar geleden hebben wij deze droom waargemaakt en het is nu tijd om gas bij te geven!

De nieuwe zonnebrillenlijn, X-collection, is alles wat je gewend bent van art&jack: hoogwaardige kwaliteit, perfecte pasvorm en veel uniseks modellen. Waar de X-collection extra in uitblinkt zijn de fraaie details en gebruikte materialen. De X-collection zonnebrillen hebben een metalen frame, acetaat oortips en nylon gepolariseerde of minerale glazen. De X-collection zonnebrillen zijn een sieraad voor het gezicht met hun modern klassieke uitstraling. De zonnebrillen zijn een cadeautje om open te maken want ze worden geleverd met een stijlvolle etui en microfiberdoekje.

Nieuwsgierig? Vanaf januari staat de collectie online en kun je één van onze vertegenwoordigers langs laten komen om deze prachtige collectie in het echt te bekijken.

x
 
Voer een gebruikersnaam in
Voer uw wachtwoord in a.u.b.
Voer uw e-mailadres in a.u.b.
Voer de naam van de contactpersoon in
Hulp nodig?
DEAL!
×sluiten
×sluiten
Telefoon nummer
+31(0)320 247104
Openingstijden
Mon - Fri: 09:00 - 17:30 uur
Sat - Sun: Gesloten
×sluiten
×sluiten