De groothandel voor de opticien | +31(0)320 247104 Gratis verzending binnen Nederland* | +31(0)320 247104
De groothandel voor de opticien | +31(0)320 247104 Gratis verzending binnen Nederland* | +31(0)320 247104
NL
EN
FR
DE
HomeNieuws  4 dingen die wél mogen met de feestdagen [2020]
loading
03/12/2020
4 dingen die wél mogen met de feestdagen [2020]
4 dingen die wél mogen met de feestdagen [2020]
ofar

De feestdagen zullen dit jaar minder traditioneel ingevuld worden dan we gewend zijn. Maar in plaats van ons te focussen op wat niet mag, richten wij ons op wat wél kan. Wij hebben een paar ideeën op een rijtje gezet ter inspiratie voor de komende feestdagen.

1. Samen zijn maar dan anders
Sinterklaas, kerstmis, oud & nieuw, het zijn dagen die we samen willen doorbrengen. Dit jaar gaan we heerlijk genieten met ons eigen gezin. Online zien/spreken we onze familieleden en vrienden. Of dit nu met een videogesprek of een online competitief spel is: dat wij fysiek niet samen kunnen zijn, betekent niet dat wij onze jaarlijkse tradities niet kunnen voortzetten.

2. Overcompenseren voor de kerststemming
We zitten met zijn allen vooral thuis en de muren zullen voor sommigen op hen af komen. Nu we dan toch thuis blijven, laten we de boel dan opvrolijken met kerstversieringen! De kerstboom in de woonkamer, kerstknuffels en -kussens op de bank, dennengeurkaarsjes aan en iets te veel verlichting in de tuin. Als we er niet uit kunnen voor een feestje, brengen we de gezelligheid in huis. Een privéfeestje weliswaar, maar hé, een feest desalniettemin! En zeg nu eerlijk, wie wordt er niet vrolijk van een woning die over-de-top is versierd?

3. Oplichten: oud & nieuw
Helaas geen vuurwerk dit jaar, maar dat betekent niet dat we dit jaar niet met een grote knal kunnen afsluiten. Het kan heel gezellig worden met de buren, wat muziek en lichtshows. Met kleurrijke knipperende verlichtingen en lasersets komen we met zijn allen al een heel eind om er een feestelijke jaarwisseling van te maken.

4. Elkaar overspoelen met cadeaus
Eén ding blijft onveranderd: de surprises en/of cadeaus. Hoeveel afstand we ook moeten houden van elkaar, er is altijd ruimte om je geliefden te verrassen met grote en/of kleine cadeaus! Leuke spelletjes, nieuwe zonnebril/leesbril, een brilkettinkje, noem het maar op. We zijn allemaal weer naarstig op zoek naar het perfecte cadeau voor onze naasten.

 

x
 
Voer een gebruikersnaam in
Voer uw wachtwoord in a.u.b.
Voer uw e-mailadres in a.u.b.
Voer de naam van de contactpersoon in
Hulp nodig?
DEAL!
×sluiten
×sluiten
Telefoon nummer
+31(0)320 247104
Openingstijden
Mon - Fri: 09:00 - 17:30 uur
Sat - Sun: Gesloten
×sluiten
×sluiten