De groothandel voor de opticien | +31(0)320 247104 Gratis verzending binnen Nederland* | +31(0)320 247104
De groothandel voor de opticien | +31(0)320 247104 Gratis verzending binnen Nederland* | +31(0)320 247104
NL
EN
FR
DE
HomeNieuws  MEET Jaap Keukens | Account Manager (Oost Brabant, Limburg, Gelderland, NRW (Duitsland))
loading
17/12/2020
MEET Jaap Keukens | Account Manager (Oost Brabant, Limburg, Gelderland, NRW (Duitsland))
MEET Jaap Keukens | Account Manager (Oost Brabant, Limburg, Gelderland, NRW (Duitsland))
MEET Jaap Keukens | Account Manager (Oost Brabant, Limburg, Gelderland, NRW (Duitsland))

Hoi Jaap, stel je eens voor aan de lezer!
Ik ben Jaap Keukens, 48 jaar oud en kom uit Doetinchem. Ik werk sinds maart 2018 bij Ofar. Daarvoor heb ik 16 jaar in de horloge en sieradenbranche gewerkt als accountmanager bij de Fossil Groep. In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport. Jarenlang ben ik fanatiek keeper geweest en heb vroeger nog jaren bij De Graafschap gekeept tot in het tweede elftal, helaas heb ik het eerste nooit gehaald. Verder hou ik erg van sporten zoals kitesurfen, windsurfen en snowboarden.
Naast al deze hobby’s ben ik trotse vader van mijn twee zonen Jamie (15), Jim (12) en bonusdochters Lisa (18) en Noa (14). We wonen gezellig met mijn vriendin Jennifer net buiten het centrum van Doetinchem.

Wat vind jij nou leuk aan je functie? Wat geeft jou energie?
Het leukste in mijn functie vind ik de omgang met mensen en samen komen tot een leuke en opbouwende, succesvolle samenwerking. Energie krijg ik van samenwerking met enthousiaste klanten en hun te kunnen adviseren op het gebied van producten en verkoop. Verder vind ik het leuk om nieuwe gebieden te ontdekken en daar te kijken wat de mogelijkheden zijn voor Ofar. Dit doe ik op dit moment veel in Duitsland.

Hoe zouden je vrienden/familie jou omschrijven?
Mijn familie omschrijft mij als een bezige bij met positieve energie die niet vaak stil zit.

Waar ben je te vinden in je vrije tijd? Waarvan word jij super enthousiast?
In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden rondom de voetbalvelden om te kijken naar mijn zoons. Ze zijn fanatieke voetballers; mijn oudste Jamie keept bij De Graafschap jeugd en Jim bij DZC die ook landelijk spelen. Verder ben ik vaak te vinden op de Brouwersdam om daar te kitesurfen. Dit geeft mij volledige ontspanning en kan ik me helemaal uitleven. Snowboarden doe ik het liefst in Frankrijk of Oostenrijk of voor een dagje met de kinderen rij ik graag naar Winterberg. Zoals jullie kunnen lezen word ik super enthousiast van sporten. Verder vind ik het ook fijn om heerlijk op een terrasje te zitten of een wandeling te maken door de natuur.

DILEMMA: Zou je liever een jaar lang dezelfde dag herleven of een jaar verliezen?
Uiteraard zou ik kiezen voor een jaar lang dezelfde dag herleven, het mooiste zou zijn als die een hele mooie dag is maar ik vind de meeste dagen wel leuk dus het maakt me ook niet zoveel uit wat voor dag het is. Dit zou ik veel liever doen dan een jaar verliezen, dat is zonde.

x
 
Voer een gebruikersnaam in
Voer uw wachtwoord in a.u.b.
Voer uw e-mailadres in a.u.b.
Voer de naam van de contactpersoon in
Hulp nodig?
DEAL!
×sluiten
×sluiten
Telefoon nummer
+31(0)320 247104
Openingstijden
Mon - Fri: 09:00 - 17:30 uur
Sat - Sun: Gesloten
×sluiten
×sluiten