De groothandel voor de opticien | +31(0)320 247104 Gratis verzending binnen Nederland* | +31(0)320 247104
De groothandel voor de opticien | +31(0)320 247104 Gratis verzending binnen Nederland* | +31(0)320 247104
NL
EN
FR
DE
HomeNieuws  MEET Wesley van Rooijen | Accountmanager buitendienst en MEET Hessel Beld | Commercieel binnendienst medewerker
loading
04/04/2022
MEET Wesley van Rooijen | Accountmanager buitendienst en MEET Hessel Beld | Commercieel binnendienst medewerker
MEET Wesley van Rooijen | Accountmanager buitendienst en MEET Hessel Beld | Commercieel binnendienst medewerker
MEET Wesley | Accountmanager buitendienst

Hoi Wesley, stel je eens voor aan de lezer!
Hey! Ik ben Wesley, 33 jaartjes jong, samenwonend met mijn lieve partner Mandy, prachtige dochter Mya Loïs (6 maanden) en bonus dochter Romy van bijna 10! Ik ben graag aan het sporten, autorijden, motorrijden, series kijken en vooral aan het genieten van mijn dochter!

Welke functie ga jij vervullen bij Ofar?
Ik zal als accountmanager te zien zijn in regio Zuid Nederland en een deel van Vlaanderen. Na 16 jaar werkzaam te zijn geweest in de bouwtechniek, heb ik een mooie kans gekregen om van carrière te switchen en mijzelf verder te ontwikkelen. Omdat mijn partner en schoonfamilie ook werkzaam zijn in de optiek, is dit in het huis een veelbesproken onderwerp. Ik sta graag iedereen te woord, ben niet om een praatje verlegen, overtuig mensen graag wanneer ik ergens enthousiast over ben en help graag waar ik kan helpen! Het trok mij dan ook aan om bij Ofar, een bedrijf wat al ruim 80 jaar een begrip is in de optiekbranche, te gaan werken als accountmanager.

Hoe zouden je vrienden/familie jou omschrijven?
Enthousiast, zorgzaam, grappig en weet wat hij wilt.

Waar ben je te vinden in je vrije tijd?
Tegenwoordig veel thuis met het gezin. Verder vind je mij in de sportschool, bij vrienden en in de zomer op het water. Ik word enthousiast van alles wat op 2 of 4 wielen rijdt en hard gaat. Ik ben wel een klein beetje een motor- en autofreak!

DILEMMA: Liever kunnen tijdreizen of gedachten kunnen lezen?
Ik zou wel eens terug in de tijd willen, vlak na de oorlog, de tijd waarin films zich afspelen als: The Godfather, Goodfellas, Scarface etc. De auto’s, kledingstijl, manier van leven… Dit had ik wel mee willen maken.
 
 

MEET Hessel | Commercieel binnendienst medewerker

Hoi Hessel, stel je eens voor aan de lezer!
Mijn naam is Hessel Beld, geboren te Lelystad op 2 november 1998. Ik heb 2 jaar geleden mijn opleiding als opticien in Zwolle op het Deltion college afgerond. De afgelopen 5 jaar heb ik met plezier bij Ellerman optiek in Almere gewerkt.

Welke functie ga jij vervullen bij Ofar?
Ik ga werken als commercieel binnendienst medewerker bij Ofar. Ik ben namelijk toe aan een nieuwe uitdaging en dit vind ik een logische stap in mijn carrière. En ik hoop dat ik het erg naar mijn zin ga hebben. Wat mij aantrok om bij Ofar te gaan werken zijn de mooie en vele producten die er in het assortiment te vinden zijn, dit is als opticien natuurlijk hartstikke leuk. Door deze stap ga ik mijzelf weer meer ontwikkelen. Ofar voelt voor mij aan als een prettige werkgever met een fijne werksfeer en leuke collega’s. Ik heb zin in deze uitdaging!

Hoe zouden je vrienden/familie jou omschrijven?
Vriendelijk, sociaal, vrolijk en fanatiek.

Waar ben je te vinden in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mijn auto. Ik hou ervan om hem mooi schoon te houden en de nodige aandacht te geven. Ben ook al 5 jaar samen met mijn vriendin en zijn samen ook op zoek naar een leuk stulpje voor ons 2. Ik word enthousiast van dingen die ik leuk vind, zo hou ik van reizen, avontuur en op zijn tijd een leuke serie volgen op Netflix. Ik kijk graag sport op tv met name voetbal en Formule 1.

DILEMMA: Zou je liever kunnen tijdreizen of gedachten kunnen lezen?
Ik zou liever kunnen tijdreizen om bijvoorbeeld dierbaren weer terug te kunnen zien, ik denk namelijk als ik gedachten zou kunnen lezen dat mensen helemaal niet zo aardig zijn als je denkt.

x
 
Voer een gebruikersnaam in
Voer uw wachtwoord in a.u.b.
Voer uw e-mailadres in a.u.b.
Voer de naam van de contactpersoon in
Hulp nodig?
DEAL!
×sluiten
×sluiten
Telefoon nummer
+31(0)320 247104
Openingstijden
Mon - Fri: 09:00 - 17:30 uur
Sat - Sun: Gesloten
×sluiten
×sluiten