De groothandel voor de opticien | +31(0)320 247104 Gratis verzending binnen Nederland* | +31(0)320 247104
De groothandel voor de opticien | +31(0)320 247104 Gratis verzending binnen Nederland* | +31(0)320 247104
NL
EN
FR
DE
HomeNieuws  Ontmoet onze binnendienst
loading
12/05/2023
Ontmoet onze binnendienst
Ontmoet onze binnendienst

U heeft ongetwijfeld wel eens te maken gehad met één van onze medewerkers van de binnendienst, maar wie zijn eigenlijk deze mensen die altijd voor u klaarstaan aan de telefoon?! Maak kennis met het team van Ofar, van links naar rechts stellen wij aan u voor:

Mijn naam is Hessel Beld en ik ben sinds juni 2022 werkzaam op de binnendienst bij Ofar.
 

Ik ben 24 jaar en ik heb in 2020 mijn opleiding tot opticien afgerond en gewerkt/ ervaring opgedaan als opticien. Totdat ik merkte dat ik toe was aan een andere stap. Momenteel ben ik werkzaam op de binnendienst waar ik veel diverse taken mag uitvoeren. Als opticien kan ik de klanten aan de telefoon ook van de juiste adviezen voorzien en dat combineert met mijn persoonlijkheid dat ik graag mensen help. Vriendelijkheid en service staat bij Ofar bovenaan. Ik heb het erg naar mijn zin bij Ofar en wij hebben een super team en wij zijn heel hecht met elkaar. Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn en een waardevolle bijdrage te leveren en daar vrijheid in te hebben. Ik merk dat ik deze kansen krijg bij Ofar waardoor ik weet dat ik op de juiste plek zit. Samen met (CEO) Jackeline van der Leden hebben we over mijn toekomst gesproken en het idee van Jackeline rijpte om binnen Ofar te gaan groeien en daar een toepasselijke opleiding voor te gaan volgen. Momenteel ben ik namelijk bezig met de opleiding HBO Management & Leidinggeven. De opleiding Management & Leidinggeven biedt me de kans om de vaardigheden en kennis te verwerven die ik nodig heb.

Mijn naam is Frida Voortman, ik ben sinds 1 juli 2018 werkzaam op de binnendienst bij Ofar.
 

Ik ben begonnen als medewerkster binnendienst, vanwege mijn talenknobbel mag ik, net als onze Mariette, ook de Frans- en Duitstalige klanten te woord staan. Bij de administratie spring ik ook soms bij, ik contacteer klanten waarvan de facturen langer openstaan dan gebruikelijk. In 2020 werd ik senior verkoopmedewerkster binnendienst en in december 2021 werd ik teamleider binnendienst. Bij internationale beurzen mag ik ook aanwezig zijn, zoals de Opti in München en de Be Optic in Brussel, iets wat ik heel erg leuk vind om te doen. Sinds kort help ik ook mee met een stukje inkoop van diverse artikelen en help met sommige logistieke handelingen, waardoor ik eigenlijk van alle markten thuis ben. Ik ga dagelijks met enorm veel plezier naar mijn werk en ben super trots op ons team!

Mijn naam is Tristan Kool en ik ben sinds juni 2017 werkzaam bij Ofar.
 

Begonnen als productiemedewerker, vervolgens kreeg ik de kans om bezig te gaan met order pikken en inpakken. Vanuit deze functie werd ik magazijn beheerder en heb vele kansen gekregen waarbij ik o.a. mijn certificaat reachtruck chauffeur kon behalen, BHV en VCA. Momenteel ben ik werkzaam op de binnendienst waar ik warm werd onthaald en erg naar mijn zin heb. Het helpen van de mensen aan de telefoon vind ik erg leuk en de sfeer onderling is erg fijn

Mijn naam is Mariette en ik ben sinds juni 2018 werkzaam op de binnendienst bij Ofar.
 

Misschien heeft u mij al eens gesproken aan de telefoon. Omdat ik jarenlang in Frankrijk gewoond en gewerkt heb mag ik onze Franstalige klanten te woord staan. Verder help ik ook onze Duitstalige klanten, door mijn Limburgse roots en doordat ik dicht bij de Duitse grens opgegroeid ben, is die taal ook geen probleem. Eigenlijk zou ik al lang met pensioen kunnen gaan maar ik vind mijn werk en het contact met onze klanten en collega’s nog veel te leuk om ermee te stoppen.

x
 
Voer een gebruikersnaam in
Voer uw wachtwoord in a.u.b.
Voer uw e-mailadres in a.u.b.
Voer de naam van de contactpersoon in
Hulp nodig?
DEAL!
×sluiten
×sluiten
Telefoon nummer
+31(0)320 247104
Openingstijden
Mon - Fri: 09:00 - 17:30 uur
Sat - Sun: Gesloten
×sluiten
×sluiten