De groothandel voor de opticien | +31(0)320 247104 Gratis verzending binnen Nederland* | +31(0)320 247104
De groothandel voor de opticien | +31(0)320 247104 Gratis verzending binnen Nederland* | +31(0)320 247104
NL
EN
FR
DE
HomeNieuws  Wordt vermeld als verkooppunt op www.ofar.nl
loading
11/04/2023
Wordt vermeld als verkooppunt op www.ofar.nl
Wordt vermeld als verkooppunt op www.ofar.nl

Naarmate de populariteit toeneemt van onze FitOfar overzetzonnebrillen, Art&Jack zonnebrillen en LookOfar leesbrillen, krijgen wij steeds meer vragen vanuit de particuliere markt. Deze vragen komen voornamelijk binnen via het contactformulier vanaf onze website. De meest gestelde de vraag is waar onze producten te koop zijn, omdat mensen vaak toch het liefst de kwaliteit van een product willen beoordelen voordat ze het kopen. Wij verwijzen vaak door naar een opticien die gevestigd is in de buurt van degene die navraag doet en die recent één van onze merken besteld heeft.

Om deze potentiëlle klanten direct naar uw optiekwinkel door te verwijzen, zijn we van plan hiervoor een zoekpagina voor verkooppunten in werking te stellen op www.ofar.nl. Hiermee kunnen we de particuliere bezoekers van onze website een klein beetje de goede richting in sturen.

Door middel van het kiezen van het merk of de productcategorie waarin de bezoeker interesse heeft, zullen wij in zijn directe omgeving de beschikbare winkels tonen. U kunt voor deze service uw optiekwinkel aanmelden en in het zoekresultaat worden opgenomen. Via mijn gegevens op de website kunt u middels het instellingen formulier, onderaan de pagina, toegevoegd wilt worden als verkooppunt. U kunt altijd uw keuze herzien en uw vindbaarheid afmelden op deze toekomstige zoekpagina van verkooppunten. Maar zegt u nou zelf: nieuwe potentiële klanten die kennis maken met uw optiekwinkel, daar kan toch niemand op tegen zijn?!

Activeer snel uw optiekwinkel als verkooppunt en maak kans op een prijs. Ofar bestaat 85 jaar en bent u de 85ste aanmelder via het instellingenformulier dan ontvangt u een leuk presentje namens het Ofar team.
 

x
 
Voer een gebruikersnaam in
Voer uw wachtwoord in a.u.b.
Voer uw e-mailadres in a.u.b.
Voer de naam van de contactpersoon in
Hulp nodig?
DEAL!
×sluiten
×sluiten
Telefoon nummer
+31(0)320 247104
Openingstijden
Mon - Fri: 09:00 - 17:30 uur
Sat - Sun: Gesloten
×sluiten
×sluiten