De groothandel voor de opticien | +31(0)320 247104 Gratis verzending binnen Nederland* | +31(0)320 247104
De groothandel voor de opticien | +31(0)320 247104 Gratis verzending binnen Nederland* | +31(0)320 247104
NL
EN
FR
DE
HomeNieuws  Veilig online shoppen bij Ofar
loading
08/02/2017
Veilig online shoppen bij Ofar
Veilig online shoppen bij Ofar
Een veilige https verbinding is herkenbaar aan het slotje

De nieuwe website van Ofar is nu nog veiliger. In de adresbalk wordt de URL (het internetadres) nu voorafgegaan door https in plaats van http. De letter 's' geeft aan dat de verbinding tussen u en de website nu ‘secure’, oftewel beveiligd tot stand is gebracht.
Wanneer u door een website bladert, een formulier invult of bijvoorbeeld een bestelling plaatst, worden er gegevens tussen uw computer en de website server heen en weer gezonden. Deze gegevens variëren van welke afbeelding opgehaald moet worden, tot hoeveel van een bepaald artikel in uw winkelwagen wordt geplaatst, en van uw naam en adres als u een bestelling wil plaatsen, tot uw wachtwoord als u wilt inloggen. Worden deze gegevens niet beveiligd verstuurd, is het mogelijk dat iemand de verzonden gegevens kan achterhalen en misbruiken.
Om er voor te zorgen dat uw gegevens veilig worden verzonden, maakt Ofar gebruik van een beveiligde https verbinding. Gegevens die vanaf de website naar u of vanaf u naar de website worden gezonden worden versleuteld; encryptie heet dat. Deze encryptie zorgt ervoor dat de gegevens, die tussen u en de server heen en weer worden gezonden door de browser, alleen voor u en de server leesbaar zijn. Voor ieder ander zijn deze gegevens slechts een onleesbare reeks aan tekens.
Een https verbinding is herkenbaar aan het slotje in de adresbalk van uw browser.

x
 
Voer een gebruikersnaam in
Voer uw wachtwoord in a.u.b.
Voer uw e-mailadres in a.u.b.
Voer de naam van de contactpersoon in
Hulp nodig?
DEAL!
×sluiten
×sluiten
Telefoon nummer
+31(0)320 247104
Openingstijden
Mon - Fri: 09:00 - 17:30 uur
Sat - Sun: Gesloten
×sluiten
×sluiten