De groothandel voor de opticien | +31(0)320 247104 Gratis verzending binnen Nederland* | +31(0)320 247104
De groothandel voor de opticien | +31(0)320 247104 Gratis verzending binnen Nederland* | +31(0)320 247104
NL
EN
FR
DE
HomeNieuws  Werkbezoek aan Ofar van wethouder
loading
24/02/2017
Werkbezoek aan Ofar van wethouder
Werkbezoek aan Ofar van wethouder
Werkbezoek aan Ofar van wethouder Lelystad

Op 22 februari vereerde wethouder Jop Fackeldey van de Gemeente Lelystad Ofar B.V. met een werkbezoek. Hij werd daarbij vergezeld van Alexis van Oven die werkzaam is als acquisiteur bij de gemeente Lelystad. Het doel van het bezoek was de wethouder informatie geven over verleden, heden en toekomst van Ofar B.V. Ook kwamen de heren de resultaten van de verbouwing en de nieuwbouw, die vorig jaar zijn afgerond, bekijken. De informatie over Ofar werd gepresenteerd door Rob van Rienen en Jackeline van der Leden, die de eigenaar Arthur van der Leden verving omdat die niet bij het gesprek aanwezig kon zijn.

Het bezoek begon met een kopje thee en koffie. Daarna vertelde Jackeline iets over het ontstaan en de geschiedenis van Ofar B.V. Rob nam de uitleg over hoe de catalogi, reclame-uitingen en nieuwe webshop tot stand zijn gekomen voor zijn rekening. Andere onderwerpen die ter sprake kwamen waren: de best verkochte artikelgroepen (art&jack zonnebrillen, FitOfar en LookOfar readers), de toekomstplannen van Ofar B.V. en de ontwikkeling van de Gemeente Lelystad.

Werkbezoek aan Ofar van wethouder Lelystad, impressie

Vervolgens kregen de bezoekers een rondleiding door het bedrijf. Alexis van Oven was voor de nieuwbouw en verbouwing al eens bij Ofar B.V. geweest en toonde zich heel enthousiast over de metamorfose van het oude pand. Beide bezoekers waren onder de indruk van het nieuwe magazijn dat sinds vorig jaar in gebruik is.

Na nog een laatste kopje thee vertrokken de heren Fackeldey en Van Oven naar hun volgende afspraak.

x
 
Voer een gebruikersnaam in
Voer uw wachtwoord in a.u.b.
Voer uw e-mailadres in a.u.b.
Voer de naam van de contactpersoon in
Hulp nodig?
DEAL!
×sluiten
×sluiten
Telefoon nummer
+31(0)320 247104
Openingstijden
Open
Mon - Fri: 09:00 - 17:30 uur
Sat - Sun: Gesloten
×sluiten
×sluiten